• La Belgique, Theux

Theux, July 31 2012
Wallonie
La Belgique
Europe

 

20120731-214451.jpg

iPadphotoblog

2 thoughts on “• La Belgique, Theux

  1. Ha Bart,

    Ik heb je al eens eerder geschreven dat ik motor rij, met velen km binnen door. Inmiddels ben ik b.v op deze manier vanuit Delft naar Spa gereden. Inderdaad ook langs deze foto. Wel vrapant dat wij meer gelijkenissen hebben buiten Todd Rundgren. Ook je serie over Schotland , prachtig in beeld gebracht. Dank.

    • Hoi Rob,
      Wel bijzonder inderdaad, die gezamelijke dingen van ons. Was eigenlijk helemaal niet van plan om te bloggen maar die gemeentehuisjes hier laten zo grappig zien hoe ons Europa in mekaar zit. En dan deze reactie van jou. Weer niet voor niets geweest die blog… Dank. Foto met de iPad genomen. Mag wel van Hans Aarsman.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: